News

Nyheter

 

 

141204

Hemsidan är uppdaterad och så även nyhetssidan.

Jaqueline ES är nu i Pontus Hugossons stall där hans Beridare Jimmy duangpradap rider henne. Det har gjort någon enstaka pay and jump tillsammans. Nästa år matchas hon för större uppgifter.

 

Vår avkomma efter Cafe con Aqua alltså Aquachon ES ( cabachon- Aquarius ) har precis kommit hem ifrån sin utbildning inför bruksprovet nästa år. Nu väntas vila och efter det kör Josefina igång honom igen inför den sista avstämningen.

 

Carmen & Nimue är fortfarande dräktiga och nästa år hoppas vi på två små fina och friska fölungar.

 

Jolie Jenesse har avslutat sin karriär på de högre höjderna och vi letar efter en ny ryttare som vill rida lite lägre klasser på henne. Detta blev ett beslut efter att vi upptäckt en gammal skada på henne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_______________________________________________

 

 

 

140526

I helgen har två av våra uppfödningar debuterat på nya höjder. Jolie Jennesse ( F 04 Maloubet de pleville - Egerländer ) debuterade i 1,35 med två nedslag. Nessie var femteplacerad i 1,25-klassen innan. Tävlingen innan det i Västervik var hon segrare i 1,20-klassen och fick en fjärdeplacering i 1,30-klassen.

 

Hennes avkomma Jaqueline ES ( F 08 Spender S - Maloubet de pleville) debuterade 1,30 med en felfriritt fram till sista hindret där hon bröt ut i en kombination. Det ska bli så spännande att följa denna talang till häst.

 

Här är en film på Linas debut i 1,30.

 

 

( En bild på Jolie Jennesse)

140526

Efter att vårt sto Carmen(f02 Condentro - Escudo I)

Inte svarat på behandlingen efter hennes skada väljer vi att tacka denna fantastiska häst för alla fina tävlingsresultat och vi har valt att använda henne i aveln. I år har hon seminerats med den fina hingsten, Zacharov. Vi tror på denna matchningen och ser framemot många fina avkommer efter denna välstammade häst.